Valokuvat helposti käyttöösi

Tsekkaa kuvat – lähetä lista kuvistasi meille – saat latauslinkin sähköpostiisi

 

Kuvakiska lyhyesti

Mikä on Kuvakiska?

Kuvakiska on Sepeteuksen Kouvola-aiheinen kuvapankki. Matkailukohteita, luontoa, veneilyä, kulttuurikohteita, museoita jne. Pääosin kuvat ovat kesältä 2020, mutta lisää on kiskan hyllyille tulossa.

Kuvien tarkoitus on mainostaa jotain Kouvolasta. Tästä syystä Kiskalla ei ole kuvia kävyistä, kivistä tai vastaavasta, jotka voivat olla mistä hyvänsä.

Kuvakiskaa on helppo ja nopea käyttää. Kuvakiskassa on myös reilut käyttöoikeudet helpottamaan kuvien käyttöä.

Miksi käyttäisin Kuvakiskaa, mitä hyötyä siitä minulle on?

Pääset tuoreiden kuvien äärelle helposti. Sinun ei tarvitse tilata isoa kuvausprojektia vaan voit napsia tarvitsemasi kuvat kuin rusinat pullasta.

Miten kuvakiskaa pääsee käyttämään?

Sivustolla on ohjeet tunnusten tilaamiseen, sen jälkeen pääset ostoksille.

Minkälaiset käyttöoikeudet saan, missä voin kuvia käyttää?

Ladattuasi kuvia saat kuviin täydet käyttöoikeudet, voit käyttää niitä missä vain. Voit myös luovuttaa kuvat mahdolliselle kumppanillesi samoilla ehdoilla.

Saat tehdä kuville mitä huvittaa. Voit rajata, käsitellä, muuttaa värejä jne.

Kuviin ei automaattisesti saa yksinoikeutta. Voimme kuitenkin neuvotella ja hinnoitella tapauskohtaisesti yksinoikeudesta.

Sepeteusta ei mainita kuvien yhteydessä, mutta ei ketään muutakaan. Ei esimerkiksi kuvien lataajaa eli käyttöoikeuksien haltijaa tai jatkokäsittelijää.

Voinko myydä kuvia eteenpäin ominani?

Et voi. Emme anna kuviin omistusoikeutta, saat kuviin käyttöoikeuden.

Missä muodossa ja koossa kuvat ovat?

Kuvat ovat jpg-formaatissa, sRGB väriavaruudessa, painolaatuisena (300dpi) A3 koossa.

Osa kuvista on saatavilla myös suurempina, voit tiedustella asiaa: matti.vesala@sepeteus.fi

Ovatko kuvat uudelleenladattavissa?

Voit ladata kuvan uudelleen kirjautumalla ja katsomalla omia tietojasi. Pidätämme kuitenkin oikeuden poistaa kuvia, joten tallenna kuva omalle koneellesi varmistaaksesi kuvan jatkokäytön.

Saanko jostain selville, onko organisaatiossani joku jo ladannut haluamani kuvan?

Tuon saat selville kysymällä omasta organisaatiostasi. Me emme valvo samojen kuvien latausta millään tavoin emmekä informoi mahdollisista tuplalatauksista.

Miten ostan kuvan?

Tämähän menee kuin ennenvanhaan kauppatilin käytössä.

Nappaa talteen valitsemiesi  valokuvien nimi ja toimita lista meille niin saat vastineeksi linkin latauspalveluumme, josta voit tallentaa valokuvat itsellesi. Tilaukset voit lähettää suoraan matti.vesala@sepeteus.fi

Laskutamme kuvat jälkeenpäin organisaatiosi laskutuskäytännön mukaisesti kuukausittain. Kuvat saat siis käyttöösi ilman minkäänlaista maksuvälinettä.

Mitä kuvat maksavat?

Kuvien hinta liikkuu 40 – 120 € haarukassa, näistä kannattaa aina pyytää tarjous. Mikäli haluat ladata tosi paljon kuvia, niin voimme toki neuvotella pakettihinnasta.

Anna kuvausvinkki!

Otamme mielellämme vastaan vinkkejä kuvauskohteista. Jos mielessä on jokin kohde/asia/aihe, josta kaipaisit kuvia, kerro meille. Sivustolla on lomake, johon voit jättää ilmiannon kuvapuutteesta.